avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca pensionar 2012
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca pensionar 2012

Buna ziua. V-as fi recunoscator daca ma-ti lamuri intr-o problema legata de angajarea cu CIM a unui pensionar (limita de varsta) cu timp partial (2 ore/zi) si durata nedeterminata, de catre o firma de constructii cu capital integral privat. Este corect din punct de vedere legal incheierea unui astfel de contract? In afara de somaj ce contributii nu se mai retin? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: psf , utilizator 17:46, 22 Mai 2012
Da, este legala incheierea unui astfel de c.i.m. .. se opresc toate contributiile mai putin contributia individuala pentru somaj.
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca cu 2 ore vica mircea vica mircea Inteleg ca, conventiile civile de prestari servicii sunt interpretabile si autoritatile pot relativ usor sa asimileze activitatile cu activitati dependente. ... (vezi toată discuția)
Contract munca pensionar ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua Am un angajat care va atinge varsta legala de pensionare in acest an. Atat noi (angajatorul) cat si angajatul dorim sa continuam contractul de ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionara cu limita de varsta larisaafanasov larisaafanasov Am urmatoarea situatie: O salariata de-a noastra care are CIM pe perioada nedeterminata, in calitate de ajutor bucatar, cu 4 ore/zi este pensionara pe caz de ... (vezi toată discuția)