avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident cu masina firmei
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident cu masina firmei

Buna ziua,
am o intrebare, am suferit un accident de masina cu masina firmei in timp ce ma deplasam in interes de serviciu. Am evitat coliziunea cu un autoturism care venea din sens opus pe directia mea de mers, am tras de volan dreapta si masina a derapat oprindu-se in afara carosabilului. Masina a suferit ceva avarii si nu avea CASCO, pot fi eu pus sa platesc reparatia masinii?
MUltumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:45, 27 Mai 2012
Problema dvs nu prea poate fi descalcita, intrucat nu exista probe pentru a putea accesa despagubirile de pe RCA-ul vehiculului celuilalt participant in trafic; e absolut necesara declaratia ambilor cond. auto, semnarea unei constatari amiabile ( daca nu au rezultat victime) , verificarea ambelor masini, o analiza cat de cat, pe caz. Altfel, nu va ramine decat sa va intelegeti cu proprietarul masinii, nimic mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu masina altuia si vinovat necunoscut dark_Daemon dark_Daemon Buna ziua ma numesc lucian.Am avut un accident cu maisna unui prieten(care era in dreapta).Accidentul s-a intamplat intr-o curba deosebit de periculoasa.Un ... (vezi toată discuția)
Daune 10.000 euro?? Ioana-Ornela Ioana-Ornela Buna ziua, Sunt din Brasov si in urma cu 3 luni am avut un accident de circulatie in judetul Mures. In procesul verbal s-a consemnat ca deoarece nu am ... (vezi toată discuția)
Despagubiri san24c san24c In timp ce conduceam masina institutiei,care are asigurare CASCO am fost accidentat de un autovehicul care are asigurare RCA ,producandu-mi avarii ... (vezi toată discuția)