avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Investitie bani in SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Investitie bani in SRL

Buna seara, va rog sa imi recomandati ce act ar trebui sa inchei pentru a reflecta o investitie in bani intr-un SRL. Nu se doreste marire capital social. Cum se pot reflecta in contabilitate banii adusi in firma de viitorul investitor si ce contract trebuie sa incheie el cu firma.
Cel mai recent răspuns: ContSters233047 , utilizator 22:46, 22 Mai 2012
contract de imprumut. cel mai bine la notar.
multumesc. eu apar interesele firmei, din punctul meu de vedere, nu tin neaparat sa il am facut la notar, corect? de asemenea, investitorul nu doreste sa scoata acesti bani din firma. acum ii acorda firmei care achizitioneaza diferite materiale trebuincioase si executa unele lucrari necesare, reamenajare, etc. iar acest investitor va dobandi parti sociale in viitorul apropiat, dar banii nu ii va lua inapoi. este corect atunci contract de imprumut?
... un model de contract de imprumut (fara notar), conversie imprumut in parti sociale, inregistrari contabile..

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capitalul social este un venit? Alin2009 Alin2009 Buna seara ... am si eu o intrebare...e putin mai delicat...de exemplu... eu sunt administrator la o firma ( SRL ) si am un asociat. Eu detin 90% parti sociale ... (vezi toată discuția)
Transformare imprumuturi asociati Cazacu Andra Cazacu Andra Buna ziua, As vrea un sfat cu privire la urmatoarele: Se doreste imbunatatirea situatiei patrimoniale a societatii printr-una dintre urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Rezerve legale mona_genes mona_genes buna ziua. Am aport adus societatii de catre administrator , bani pe care acesta doreste sa ii lase in unitate .Este corect daca eu duc banii in rezerve ? Nu ... (vezi toată discuția)