avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare leasing
Discuție deschisă în Executare silită

executare leasing

am achizitionat o masina leasing dupa ce am dat o suma de 560 mil lei am avut o problema familiara si nu am mai apucat sa dau 3 rate la firma fapt ce a dus la luarea masinii de catre firma leasing .acum dupa ce am predato mi-a venit acasa exesutare silita si imi zice ca in termen de 48 ore sa dau o suma de 160 mil.ce pot sa fac ?eu de aceea am dat masina pt ca nu am avut bani sa o platesc ce ma invatati sa fac
Cel mai recent răspuns: aacris , utilizator 16:21, 23 Mai 2012
In principiu ar trebui sa formulati contestatie la executare, in termen de 15 zile de la primirea sonatiei. Contestatia la executare se adreseaza instantei de judecata.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare Yony7979 Yony7979 Buna ziua, am avut un leasing in 2008 si mia venit anul trecut in septembrie sa ma execute,am facut contestatie la executare, ieri am avut termen a ramas in ... (vezi toată discuția)
Mostenire,executare silita rxnmldvn rxnmldvn Buna ziua, Cand aveam varsta de 14 ani mama mea a decedat ,iar eu am ramas ca unic mostenitor,la aproximativ 7 ani dupa incident am primit o citatie de ... (vezi toată discuția)
Leasing, geo-vem geo-vem Am avut o firma care a intrat in faliment,sa incheiat procedura sa respins cererea de atragere raspundere,am avut o masina luata in leasing,am dat masina sa o ... (vezi toată discuția)