avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Amenda OPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Amenda OPC

As dori sa stiu care este modul de contestare a unei amenzi OPC si ce se intimpla daca nu este platita?
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: sandman , utilizator 17:45, 22 Aprilie 2009
Orice contestatie a unui proces verbal de constatare si sanctionare se face in baza OG 2/2001.
Contestatia se poate realiza in termen de maxim 15 zile de la data comunicarii actului de control. Amenda daca nu este platita, se va face executare silita.
Mersi pt raspuns.
Intre timp am aflat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de amenda incheiat in lipsa carmen ala carmen ala Ce putem face in situatia in care o institutie de control sustine ca a incheiat un proces verbal de amenda in lipsa, in conditiile in care nu ne-a fost adus ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala ovidana ovidana Buna ziua. Ma poate ajuta cineva? In luna aprilie 2010 in urma unui control in trafic, ARR a sanctionat societatea mea pentru nerespectarea timpilor de ... (vezi toată discuția)
Care sunt articolele si actele normative care prevad achitarea la jumatate a unei contraventii? Decebal58 Decebal58 Contravenientul, daca dupa contestatie in instanta, pana la terminarea procesului, poate achita jumatate din minimul amenzii? Ce articole, act normative ... (vezi toată discuția)