avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare constructie

Am construit impreuna cu sotia o casa pe terenul primit in folosinta gratuita de sotie de la primarie. Autorizatia de construire s-a emis pe numele ei, dar ambii soti am participat financiar la ridicarea acesteia. Mentionez ca eram casatoriti la data dobandirii terenului si primirii autorizatiei.
Intrebare: Se poate intabula constructia pe amandoi sotii? In baza caror acte?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:03, 23 Mai 2012
Se pot nota la OCPI documentele de proprietate,pe numele ambilor soti,in baza certificatului de casatorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa camelia_b camelia_b Buna, Vreau sa stiu ce solutie exista ca atunci cand vom intabula casa construita de mine si sotul meu, pe actul de proprietate sa fim amandoi trecuti. ... (vezi toată discuția)
Schimbarea de destinatie si cartea funciara !!! Anjelique Anjelique In urma cu 11 ani , impreuna cu sotul meu ( actualmente ex ), am construit o statie service auto , care din lipsa de fonduri nu a mai putut fi pusa in ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa veropmd veropmd Buna ziua, am si eu o nelamurire. Eu si sotul meu, am construit o casa pe un teren pe care il avea sotul meu inainte de casatorie. Toate autorizatiile de ... (vezi toată discuția)