avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Functionar public fura altui functionar public ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Functionar public fura altui functionar public telefonul. Urmari?

Buna ziua! Sunt functionar public si colega (functionar la randul ei si casiera) mi-a sustras telefonul mobil in timp ce imi incasam salariul . Am facut plangere la politie si dupa 7 luni a aparut telefonul si autorul furtului (atunci nu stiam cine mi l-a sustras). Ce urmeaza ? Ce am de facut? Am inteles ca are dosar penal dar mie doar mi-au adus telefonul si s-au ferit sa-mi comunice in scris autorul.
Cel mai recent răspuns: Alexia2760 , utilizator 11:58, 23 Mai 2012
Urmariea penala va continua si va fi trasa la raspundere penala.
Va primi o amenda administrativa sau va ajunge in instanta de judecata si i se va aplica o pedeapsa cu suspendare.
Dvs nu aveti nimic de facut.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati in vederea retragerii unei plangeri ionut2003 ionut2003 Am si eu o intrebare si v-as fii recunoscator cineva m-ar putea ajuta in aflarea raspunsului. Recent, mai exact acum o saptamana mi-a fost sustras un ... (vezi toată discuția)
Am furat un telefon badan87 badan87 am 18 ani,elev premiant...am furat telefonul mobil al unei colege...o alta colega m-a vazut ca l-am luat...si o alta i-a spus vatamatei ca am mai facut si alta ... (vezi toată discuția)
Furt telefon mobil din incinta unui magazin. SilviuBz SilviuBz In cazul unui furt de telefon mobil expus la vanzare pe raftul unui magazin, prejudiciul fiind recuperat ce se poate intampla? Am inteles de la ... (vezi toată discuția)