avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate adresa anterioara
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

adresa anterioara

sunt parte intrun proces de stabilire a succesiunii in care un apartament face obiectul acestei succesiuni.de unde as putea lua o hartie prin care sa demonstrez ca intre 1993-2003 am locuit in acest apartament?
Cel mai recent răspuns: loredana69 , utilizator 15:23, 23 Mai 2012
O copie mai veche de buletin daca ati avut mutatia la aceasta adresa ori un raspuns de la politie in acest sens.
Daca nu ati avut mutatie la acea adresa, solicitati o adeverinta de la Asociatia de proprietari care poate verifica cartea de imobil din acea perioada.
Puteti face dovada si cu martori.
ma gandeam sa incerc la evidenta populatiei ,ei sigur au date despre acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte imobil bloc fara asociatie Luciana.22 Luciana.22 Buna ziua Am in chirie o doamnă care trebuie sa prezinte la locul de munca, pe lângă contractul de închiriere cu viza Anaf - o dovadă că locuieste in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,mi-a expirat buletinul am fost sa-l refac dar dintr-un ... b67dec b67dec Buna ziua ,mi-a expirat buletinul am fost sa-l refac dar dintr-un anumit motiv nu am primit aviz favorabil din partea celor care m-au verificat respectiv ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante pandatao pandatao Buna ziua. Cum putem recupera restantele de la cineva care nu este proprietarul apartamentului, insa este mostenitorul proprietarei decedate, are buletin pe ... (vezi toată discuția)