Buna ziua. Am urmatoarea speta: detin o hotarare definitiva si irevocabila din mai 2009 prin care instanta a obligat prefectura X sa treaca din domeniul public in domeniul privat un teren astfel incat acesta sa fie pus la dispozitia comisiei locale pentru a se emite titlul de proprietate pe numele meu.
Din 2009 pana in prezent am notificat prefectura X in nenumarate randuri sa-si indeplineasca obligatia si, de asemenea am trimis nenumarate memorii altor institutii ale statutului, respectiv ANRP, Cab. Primului MInistru, Romsilva, fara niciun rezultat.
Mai exact se arunca vina dintr-o parte in alta fara sa se indeplineasca dispozitia instantei.
Intrebarea mea pentru dvs: ce actiune am la indemana astfel incat prefectura x sa plateasca daune pentru neindeplinirea obligatiei din titlul executoriu?
Pot chema in garantie in cadrul aceleiasi actiuni si pe Romsilva, detinatoarea in prezent a terenului?
Anrp -legea 9/1998
vichi_90
Va rog daca imi poate raspunde cineva:
Am primit hotararea comisiei judetene la un an dupa emitere. Si asta pt. ca m-am dus sa ma informez ce se intampla. ... (vezi toată discuția)