avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... acreditare laborator vamal central
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

acreditare laborator vamal central

Am un litigiu in instanta in care am contestat certificatul de analiza la benzina ,eliberat de LABORATORUL VAMAL CENTRAL ,care nu este areditat de RENAR pentru efectuarea analizei la sulf.In motivare -LABORATORUL VAMAL CENTRAL a pecizat ca nu are nevoie de acreditare de la RENAR deoarece este institutie subordonata direct GUVERNULUI ROMANIEI.Fac precizarea ca LVC -are acreditare pentru anumite analize la carburanti dar nu si pt sulf si plumb.
Va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati cu sfaturi unde trebuie sa ma adresez pentru a afla ce lege precizeaza ca LVC nu are nevoie de acreditare pentru a efectua analize la concentratia de sulf din benzina.
Va multumesc din suflet.
cu stima stefania
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 23 Mai 2012
Vedeti Ordinul nr. 9250 din 18 decembrie 2006 pentru aprobarea Normelor privind funcţionarea Laboratorului vamal central şi modalitatea de efectuare a analizelor, publicat in Monitorul Oficial nr.1035/28 decembrie 2006
[ link extern ]

In M. Of. nr. 225 din 4 aprilie 2012 a fost publicat Ordinul vicepresedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 615/2012 privind modificarea anexei la Ordinul vicepresedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 9.250/2006 pentru aprobarea Normelor privind functionarea Laboratorului vamal central si modalitatea de efectuare a analizelor.
[ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza chimica de mediu extrajudiciara dana_dd09 dana_dd09 Buna seara, As avea o intrebare in legatura cu expertizele chimice/de mediu extrajudiciare.As dori analizarea nivelului de benzen si a altor substante ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru laborator analize apa lucia1a lucia1a Buna ziua, Doresc sa deschid un laborator pentru analiza apei potabile din fantani si a apelor reziduale de la persoane fizice din Craiova. De la cine ... (vezi toată discuția)
Informaþii ref. la condiþiile de import din ucraina Ilieº Mihail Ilieº Mihail Care sunt condiţiile (taxele vamale, limitarile, interdicţiile) ref. la importul de produse alimentare şi industriale din Ucraina pentru o SRL din Romania ... (vezi toată discuția)