Asi dori sa stiu daca pot beneficia de stimulent pentru reintoarcerea la serviciu in conditiile in care eu am 2 contracte de munca la 2 angajatori diferiti, unul cu timp partial de 2 ore si altul normal de 8 ore. Angajatorul principal, in perioada concediului de ingrijire a copilului mi-a desfiintat postul #-o si loc de intoarcere nu mai am, am decis sa-mi i-au concediu fara salar inca un an si sa lucrez la cealalta firma cu program normal de 8 ore. copilul va implini 1 an pe 29 iunie 2012.
multumesc
1. Daca copilul este nascut incepand cu 01.01.2011 si daca ati optat pentru CCC pana la 1 an si, inainte de a implini copilul 1 an, aveti venituri din salariu (reluati activitatea) veti beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani (sa reluati activitatea cel tarziu pe 28 iunie).
2. Daca primul angajator a desfiintat postul puteti face incetarea contractului individual de munca (CIM) si veti ramane numai cu CIM la al doilea angajator (nu mai este nevoie sa luati CFP, pentru ce, daca s-a desfiintat postul?).