avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... acordare stimulent pentru reintoarcerea la serviciu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acordare stimulent pentru reintoarcerea la serviciu

Asi dori sa stiu daca pot beneficia de stimulent pentru reintoarcerea la serviciu in conditiile in care eu am 2 contracte de munca la 2 angajatori diferiti, unul cu timp partial de 2 ore si altul normal de 8 ore. Angajatorul principal, in perioada concediului de ingrijire a copilului mi-a desfiintat postul #-o si loc de intoarcere nu mai am, am decis sa-mi i-au concediu fara salar inca un an si sa lucrez la cealalta firma cu program normal de 8 ore. copilul va implini 1 an pe 29 iunie 2012.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:02, 23 Mai 2012
1. Daca copilul este nascut incepand cu 01.01.2011 si daca ati optat pentru CCC pana la 1 an si, inainte de a implini copilul 1 an, aveti venituri din salariu (reluati activitatea) veti beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani (sa reluati activitatea cel tarziu pe 28 iunie).

2. Daca primul angajator a desfiintat postul puteti face incetarea contractului individual de munca (CIM) si veti ramane numai cu CIM la al doilea angajator (nu mai este nevoie sa luati CFP, pentru ce, daca s-a desfiintat postul?).
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pentru cresterea copiilor in cazul mai multor angajatori sedina_13 sedina_13 In cazul in care am optat pentru concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana la un an, am dreptul la concediu fara plata pana la implinirea varstei ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa cic, apoi reintrare in cic ContSters261311 ContSters261311 BUna ziua, As vrea sa va intreb daca din punct de vedere legal este posibila urmatoarea desfasurare: O viitoare mama are 20 de zile de concediu de odihna pe ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea din ccc ghisesimina ghisesimina Buna.as dori sa ma rentorc la servici la data de 1iunie ,aM semnat pt 2ani ,dar reincept dupa un an fetita face un an in mai s. Revin in iunie pt a beneficea ... (vezi toată discuția)