Pentru a vedea cum se calculeaza taxa de timbru judiciar, puteti citi legea 146/97. La suma pe care dumneavoastra o aveti de recuperat (100.000 euro), calculand un euro la 3,8 ron ( 380.000 Ron), cu aproximatie ar trebui sa platiti 6987 ron si 5 ron pentru timbru judiciar. daca mai aveti intrebari astept sa-mi scrieti si multa bafta la recuperarea debitului.
Hi Nicollet !
... incerc, de ceva timp, sa aflu daca un amendament, votat in februarie 2008 in Senatul Romaniei, care viza reducerea cu 90 % a taxei de timbru pentru daune morale, a devenit operational ?...Radu MAZARE, Primarul Constantei, sustinut de un prieten senator, si-au propus prin asta sa le dea niste lectii usturatoare ziaristilor care-i deranjau scriind despre ei fara sa se documenteze suficient...
As dori sa pretind unei companii straine daune morale pentru intarzierea sosirii mele acasa cu 6 ore, intarziere generata prin anularea in ultimul moment a unui zbor, si care nu mi-a mai permis sa-mi regasesc mama bolnava, in viata ...
Recuperare creante
Lucian S
Buna seara. Am si eu o problema cu privire la neplata obligatiilor financiare contractuale de catre o primarie catre firma mea. Suma se ridica la 200.000 ron ... (vezi toată discuția)