avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... salariat la firma in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

salariat la firma in insolventa

Imi merge vechimea daca sunt angajata la o firma care acum este in insolventa ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Fabian Necula , Avocat 14:56, 23 Mai 2012
Buna ziua,

Raspunsul este afirmativ, starea de insolventa neavand influenta asupra vechimii dvs in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 19/2020 din 15 mai SymoCry SymoCry Buna ziua, Pana pe 15 mai beneficiez de legea 19/2020 pt supraveghere copil. Am fost sunata de la locul meu de munca ca sa mi se spuna ca din 15 mai trebuie ... (vezi toată discuția)
Fisa de lichidare demnitate demnitate Contractul individual de munca se incheie dar firma refuza sa faca lichidarea. Firma a intrat in insolventa. Legal stiu ca trebuie sa plateasca salariile. Ce ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la serviciu din concediu de maternitate - firma ce va intra in faliment ContSters266112 ContSters266112 Buna ziua, Sunt in concediu de crestere si ingrijire copil pentru un an de zile. Pe 1 martie 2013 ar trebuie sa ma intorc la serviciu. Exista dorinta ca ... (vezi toată discuția)