Am o problema cu un vecin care sta vizavi de mine..In fata curtii mele am o portiune de teren de vreo 20 m lungime si 4-5 m latime pana la drumul public care desparte curtile noastre..El pe aceasta bucatica de pamant isi depoziteaza mereu ce doreste de ex lemne ,balastru ,masini (are servis) si niciodata nu ne.a cerut voie ca sa puna toate astea...Intrebarea e daca el are voie sa puna ce vrea acolo, daca eu pot pune ceva pe aceasta portiune libera din fata casei,daca trebuie sa ne ceara voie sa.si puna el obiectele acolo sau daca se poate ca cei de la primarie sa.i de.a voie sa le puna in fata casei ,curtii ,gardului meu...De mult incerc sa gasesc un raspuns am caut pe internet dar nu am gasit nimic ...Va multumesc si astept raspunsul vostru
Ca sa va pot raspunde trebuie sa inteleg situatia corect. Ati spus "am o portiune de teren" - este in proprietatea dvs.? A vecinului? Este domeniu public? Vecinul locuieste peste drum de dvs.?
Am vrut sa spun ca e in fata curtii mele.nu e in proprietatea mea si nici a vecinului e drum public numai ca nu se trece pe acolo e un loc liber .in fata curtii ,langa gardul meu este bucata asta de teren apoi este drumul si dupa e curtea vecinului..eu am dreptul sa pun ceva acolo pentru ca e in fata curtii mele,are si el dreptul sau ar trebui sa imi ceara voie sa depoziteze acolo...se intampla de multi ani chestia asta si chiar nu am stiut ce trebuie sa fac..multumesc de raspuns:)
nu este proprietatea mea...se poate ca acest drum sa fie al lor?? ptr ca in anii trecuti cand am mai avut certuri cu ei spuneau ca doar cu acordul lor putem trece pe drum..vecinii astia mereu au stiut sa ameninte cu politia daca cineva comenta ceva sau in cazu asta ca eram impotriva de a.si depozita lemnele acolo..multumesc