avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare contract vanzare-cumparare

buna ziua,
este vorba despre o tranzactie imobiliara:
vanzatorul - un Cabinet Medical Individual deci persoana fizica autorizata
cumparatorul - persoana fizica
vanzarea s-a facut doar cu certificat fiscal precum ca s-a platit impozitul anual pe apartament, deci fara certificat fiscal precum ca, cabinetul medical nu are datorii la stat-impozite, santate, pensie neplatite.
se poate anula tranzactia din lipsa acestui certificat fiscal?
multumesc anticipat pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 13:57, 27 Mai 2012
Nu, din pacate acesta nu este un motiv de anulare a unui contract. Dealtfel, certificatul de neurmarire fiscala care i s-a eliberat vanzatorului atesta faptul ca acesta nu are obligatii de plata restante la bugetul local, nu numai ca are impozitul platit pe acel imobil.
alte pareri?
La ce v-ar folosi alte pareri? Ati obtinut un raspuns corect.

Asa, de amorul artei, eu pot veni cu o parere contrara. Chiar daca nu sunt de acord cu ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva vanzare teren + tva locuinta noua gabiliviu gabiliviu Buna ziua!Am mai postat aici despre impozitul platit pe un teren intravilan vandut in luna februarie.Mai am 2 intrebari: 1.trebuie sa platesc si Tva pentru ... (vezi toată discuția)
Impunerea unui autovehicul caguna caguna Buna ziua. De curand am cumparat un autovehicul adus din germania. De le a aducerea autovehiculului in tara a trecut pe la 4 prorietari. Pentru ... (vezi toată discuția)
Plata tva intre persoane fizice la vanzare imobil vechi danutzzam danutzzam Buna seara, intentionez sa vand casa parintilor mei si ma intereseaza daca, in calitate de vanzator trebuie sa platesc tva de 24% in momentul vanzarii. Am ... (vezi toată discuția)