avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie pt copil nascut in franta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie pt copil nascut in franta

fiul meu este nascut in franta are 2 anisori si 3 luni eu nu muncesc, pot beneficia de alocatia din romania daca il declar la consulat?
Cel mai recent răspuns: alinabr81 , utilizator 18:24, 23 Mai 2012
in concluzie ;copilul nu are dreptul la alocatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere certificat de nastere danyela_alm danyela_alm Buna ziua! Ma numesc Daniela si sunt rezident in Spania Am un bebelus de 9 luni care este cetatean spaniol avand in vedere ca tatal este cetatean spaniol(noi ... (vezi toată discuția)
Certificatul de nastere in spania Vasilica-Irina Vasilica-Irina sunt insarcinata si locuiesc in spania as vrea sa stiu eu nasc in spania mi se face in in spania certificatul copilului sau trebuie sa merg in tara sa ii fac ... (vezi toată discuția)
Am sa am probleme la vama? simonacojocaru simonacojocaru buna seara .ma numesc Simona si as avea si eu o intrebare.locuiesc in germania de un an sunt insracinata si urmeaza sa nasc aici.mentionez nu am permis de ... (vezi toată discuția)