avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contributie PFA la pensii..
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contributie PFA la pensii..

Sunt PFA activitati fotografice cu norma de venit de 7612 lei. Nu mai sunt angajat si in alta parte cu contract de munca.
Stiu ca este obligatorie inscrierea daca realizezi un minim de 4 ori salariul mediu brut pe 2012, adica 2117x4= 8.468 lei
In conditiile de mai sus sunt obligat sa ma inscriu la pensii ??
Daca sunt obligat sa ma inscriu, trebuie sa platesc minimul de 232 lei pe luna?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 17:26, 23 Mai 2012
Gasiti raspunsul aici intr-un topic asemanator www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza contributia unui pfa la pensie? martin0501 martin0501 Salutare, am un pfa care a avut incasari pe anul 2011 de aprox. 47000 lei (ron), iar profitul este de aprox. 2500 lei. La casa de pensii mi s-a spus ca mi se ... (vezi toată discuția)
Contributii la casa de pensii pentru pfa klmnj klmnj Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu contributiile la Casa de Pensii. Sunt PFA, in 2011 nu am realizat venit care depaseste 4 salarii medii. In acest caz ... (vezi toată discuția)
Plata contributii sociale andrad84 andrad84 Buna ziua, M-ar interesa daca pentru venituri din profesie liberala (sunt singurele venituri, deci nu exista si un CIM) este obligatorie plata ... (vezi toată discuția)