avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca in timpul detentiei condamnatul munceste este ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca in timpul detentiei condamnatul munceste este considerata vechime in munca?

Ma intereseaza sa stiu, daca un detinut de drept comun ce a depus munca utila in timpul detentiei, are dreptul ca acei ani sa-i fie considerati la vechimea in munca.
Multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: teamaria , utilizator 22:37, 24 Mai 2012
Nu este considerata vechime in munca .
din cate stiu , in acest moment nu se plateste si pentru cartea de munca.
nu cred ca se pune la vechime.
maine o sa ma interesez si va spun cu exactitate.
Multumiri pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitate ion + ion + Am nevoie de o lamurire. Timp de 4 ani am fost asistent universitar la UPG Ploiesti, sectia serala, contract plata cu ora, cu norma intreaga doi ani si ... (vezi toată discuția)
Angajare pe perioada primirii platilor compensatorii pussycat_ing pussycat_ing Buna ziua! Imi cer scuze daca a mai fost discutat acest subiect desi eu am tot cautat si nu am reusit sa aflu ceea ce ma intereseaza si anume: sotului meu i ... (vezi toată discuția)
In ce consta urmarirea generala? pici80 pici80 in ce consta urmarirea generala? este supravegheat domiciliul persoanei urmarite? transferuri bancare pe numele urmaritului? ascultarea telefonului? ... (vezi toată discuția)