avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... obligatia de a face cheltuielile de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

obligatia de a face cheltuielile de judecata

buna ziua,sunt implicata intr-un proces din mai 2011 ptr obtinerea diplomei de licenta (scandal mediatizat spiru haret)am fost 800 de reclamanti ,iar distinsa avocata de renume a reusit sa amane acest dosar de un an de zile pe motiv ca nu a depus la dosar actele necesare cerute de judecator,iar acum pe 12 iunie avem urmatorul termen,intrebare;ce inseamna obligatia de a face cheltuielile de judecata?e bine sa ma retrag din acest dosar ?daca nu ma retrag ce mi s-ar putea intampla?va multumesc
Nu va retyrageti din dosar pentru ca dupa atata timp probabil ca se aproprie termenul final cand parata (Facultatea ) va fi obligata sa va elibereze diploma . Obligatie de a face , adica obligarea pafratei la eliberarea actului si obligarea acesteia la cheltuieli de judecata pe care reclamantii le-au facut cu ocazia procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverita studii superioare grigionut grigionut Buna ziua A şi dori sa știu dacă este legala următoarea acțiune a firmei unde lucrez. Sunt angajat la o societate de stat din anul 2001 pe post ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)
Diplomele de licenta eliberate de universitatea "spiru haret" educatoarea educatoarea Scandalul la zi intre licentiatii Universitatii \"Spiru Haret\" si aceasta universitate, MECTS si Universitatea \"Spiru Haret\" referitor la nerecunoasterea ... (vezi toată discuția)