avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut bancar

In timpul casatoriei am facut un inprumut bancar cu ipoteca unde sunt coplatitor,pe timpul procesului de partajare a bunurilor se poate cere bancii respective sistare ratelor pe o anumita perioada de timp?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:50, 24 Mai 2012
Dvs puteti cere, dar n-o sa va aprobe. Contractul cu banca trebuie respectat fara sa conteze faptul ca cei doi imprumutati nu se mai inteleg, divorteaza, etc
Multumesc.
incerc sa evit sa intru in baza de date a rau platnicilor ,pentru a putea contracta un credid necesar despagubiri fostei sotii
Puteti incerca o discutie cu banca, poate va acorda o perioada de gratie de cateva luni, 3 max 6.. nu prea v-ar ajuta si nici n-ar renta pt ca si asta costa.
Mai bine ajungeti la inttelegere cu nevasta pt o sulta mai mica daca doar dvs platiti rata integral in perioada asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit banca pentru casa bionela5 bionela5 am cumparat o casa acum cinci ani cu imprumut de la banca valoare destul de mare a fost nevoie de coplatitor pe linga salariul meu si al sotului, ipoteca pe ... (vezi toată discuția)
Actiune instanta coplatitor laura-jurist laura-jurist buna ziua un coplatitor ( nu girant) care refuza sa isi indeplineasca obligatia de plata a unui credit, in solidar cu imprumutatul principal, poate fi ... (vezi toată discuția)
Rate bancare restante: se poate pune sechestru pe un apartament din care am doar 3/8? robert25buc robert25buc Buna ziua, Va scriu deoarece ma aflu intr-un mare impas in ceea ce priveste plata ratelor bancare pe care le am. Am un credit de nevoi personale de 15.000 ... (vezi toată discuția)