avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz in perioada de 6luni de la revenirea din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz in perioada de 6luni de la revenirea din crestere copil

buna ziua

ma confrunt cu o problema. Am revenit din crestere copil si am primit preaviz desi nu s au implinit inca 6 luni de la revenire.
Intrebare: au dreptul sa mi restructureze postul? Daca nu accept postul oferit, au dreptul sa mi desfaca contractul de munca?

cu respect
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:32, 24 Mai 2012
si ce se intampla daca ei desfinteaza postul, iar eu nu accept ceea ce mi se ofera, pentru ca este mult sub nivelul meu?
Desfiintarea postului nu-si poate produce efecte decat dupa perioada de 6 luni prevazuta de OUG nr.111/2010.
si totusi nu mi se recunoaste functia...ce pot face?
Nu prea aveti ce sa faceti ... in instanta puteti ataca decizia de concediere ...
sa recapitulez, au voie sa desfinteze functia, dar nu au cum sa mi desfaca contractul?

eu nu voi accepta postul nou si voi sta pe vechea functie, cu aceleasi sarcini, pana la terminarea celor 6 luni?

si daca in tot acest timp, respectiv 3 luni , nu mi sunt recunoscute responsabilitatile, ce pot face?

Alte discuții în legătură

Cic si perioada de reintegrare angajat001 angajat001 buna ziua, un caz social, parinte unic intretinator al unui minor, s-a reintors din concediul de crestere copil la expirarea celor 2 ani, a fost informat ca ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu de maternitate TOMOIAGA TOMOIAGA in iule anul viitor trebuie sa ma in torc la servici din maternitate, am inteles ca locul meu nu mai exista sunt pe o lista \"+ normare\" pot fi data afara ... (vezi toată discuția)
Restructurare post contabil infotransimpex infotransimpex Va rog sa ma ajutati in a gasi solutia optima. Contabila se intoarce din concediul de crestere al copilului dar postul a fost restructurat la jumatate de ... (vezi toată discuția)