avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pentru persoane fizice se taie chitanta+factura?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pentru persoane fizice se taie chitanta+factura?

Buna ziua,

Detin un PFI pe kinetoterapie. Pentru serviciile acordate persoanelor fizice am taiat chitanta. Trebuie taiata si factura?

Nu detin casa de marcat.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 01:21, 26 Mai 2012
Puteti emite factura la cererea clientului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare cash in 2016 factura din 2015 IzabellaT IzabellaT Buna, Am urmatoarea situatie: detin un magazin de incaltaminte. Am vandut cu factura in 2015 catre persoana fizica o pereche de cizme dar clientul a platit ... (vezi toată discuția)
Obligativitate emitere bon fiscal cybercat86 cybercat86 Buna ziua, Detin o firma care are ca activitate principala: 4540 - Comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea ... (vezi toată discuția)
Chitanță sau factură ChiforFlorin71 ChiforFlorin71 Buna, am o nelamurire, sunt kinetoterapeut inregistrat la finante ca PFI, ce ofer unui client (persoana fizica) pentru suma de bani primita, chitanta sau ... (vezi toată discuția)