avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract individual munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract individual munca

daca un salariat are salariu brut 239 la o societate(cim cu durata de 2h/pe zi) si mai are un cim la alta societate (tot 2h) cu un salariu ce 180 ron brut avand functia de baza la prima societate,plateste impozit pe venit?Daca plateste,atunci ambele societatii trebuie sa ii plateasca impozitul ?
Cel mai recent răspuns: georgettegan , utilizator 12:16, 24 Mai 2012
Da , pentru fiecare venit salarial obtinut in baza unui contract individual de munca se plateste impozit. La angajatorul unde cumuleaza, trebuie sa dea o declaratie prin care sa anunte angajatorul de baza. De deducerea personala se beneficiaza doar o singura data la angajatorul declarat angajator de baza. Deasemenea declaratia ajuta si la acordarea tichetelor de masa .Acestea, in cazul cumului se aorda cu respectarea articolului 35 din HG 5 DIN 1999

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de munca - timp partial Doina B Doina B Buna ziua! Un salariat are 2 contracte de munca la 2 firme, de 2 ore, respectiv 4 ore/zi. Retinerile din salariile brute aferente acestor contracte sunt ... (vezi toată discuția)
Impozit tichete masa mnd mnd Buna ziua, Daca poate cineva sa ma elucideze in legatura cu impozitul pentru tichetele de masa. In OUG 58/2010, art. 4, lit. b) spune ca: \"se abroga ... (vezi toată discuția)
Salariu + bonuri de masa mjbrutus mjbrutus Va salut. Sunt proaspat angajat nu am mai avut vreun job pana acum si am o nedumerire legata de salariu. Lucrez part time (4h) si am 425 brut ( adica jumatate ... (vezi toată discuția)