avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovinieta

Daca procesul verbal de constatare al contraventiei nu este semnat de agentul constatator se poate anula in Tribunal?
depinde...unele instante admit aceasta exceptie...altele nu....de ex, la Jud Buzau (ptr cei care au fost sanctionati la Maracineni), instanta respinge aceasta exceptie, adica considera ca actul este legal intocmit, dar admite pe fond actiunea ca fiind temeinica si se anuleaza procesele verbale de contraventie....
La judecatorie se depune contestatia,dar slabe sanse cu motivul invocat de dvstra.
Am citit pe forum ca in ianuarie la Judecatoria Cluj s-au anulat procese verbale pe acest motiv. Ar exista alte cai de atac? Mai ales ca mi se pare total aberant ca sa platesc si o despagubire pe langa amenda.
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
Edward1975, utilizator
[ai actiune la jud in raza careia s-a aplicat amenda...in caz de respingere a actiunii, exista posibilitatea de a formula recurs..!
In procesul verbal scrie ca la Fetesti m-au vazut fara, asta inseamna ca trebuie sa ma duc in zona sau pot face contestatie la Jud Constanta?

Alte discuții în legătură

Amenda rovigneta krystanu krystanu Buna ziua, in cursul anului 2011 am post suprins pe drumul (altfel nu am cum sa ii zic) intre Buzau si Ramnicu Sarat, in dreptul localitatii Maracineni, ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru rovinieta Marykapa Marykapa Buna ziua...Am avut o masina si in luna august am vanduto unui om care a vazut anuntul pe internet...Am incheiat un contract de vanzare-cumparare, am scoso de ... (vezi toată discuția)
Circulatie fara rovigneta valabila cristi_cristi cristi_cristi Buna ziua, Am semnat de primire mandat postal, azi 25.02.2014 pentru 2 notificari + 2 Procese Verbal de Contestare a Contraventiei (PVCC) . Notificarile ... (vezi toată discuția)