avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte necesare racordare gaz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte necesare racordare gaz

As dori sa stiu care este baza legala pentru a racorda un apartament la reteaua de gaz dar in special ma intereseaza daca este nevoie neaparat de acel tabel cu semnaturi deoarece intampin urmatoarea problema:
Teava de gaz este pusa de un singur vecin care a luat apoi bani de la ceilalti vecini, atunci cand acestia si-au montat centrale de apartament pe gaz, si a trebui sa demonstreze ca au achitat cota-parte din lucrarile ce s-au efectuat la coloana principala de gaz. Acum dupa ce a semnat, a mers la E-on gaz si cere sa mi se sisteze furnizarea gazului pentru ca nu i-am dat si lui bani, desi el nu a avut nici o contrubutie la lucrarile ce s-au efectuat atunci cand s-a tras teava principala de gaz in bloc, si toti vecinii au platit o suma de bani celui care a facut investitia initiala.
As dori sa stiu daca un singur vecin poate afecta contractul de furnizare a gazelor incheiat intre mine si E-on, pentru ca nu mi se pare normal ca eu sa platesc fiecaruia cat doreste si sa fiu amenintat ca daca nu-i platesc cat cere nu semneaza si mai rau poate cere sistarea furnizarii gazului.
A amenintat ca merge si la politie si ne reclama pentru falsificarea semnaturii, desi el a semnat tabelul. Problema este ca eu nu stiu daca ce a semnat el e real sau e doar o mazgalitura, pentru ca eu nu am luat specimen de semnatura de la fiecare locatar in parte atunci cand mi-a semnat tabelul pentru acordul de acces la reteaua de gaz
Va rog sa ma indrumati si mai ales sa ma sfatuiti cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie dar mai ales as dori o baza legala care sa-mi conditioneze racordarea la gaz doar daca am acordul tuturor proprietarilor.

Alte discuții în legătură

Acte necesare racordare gaz  Loredana Puscasu Loredana Puscasu As dori sa stiu care este baza legala pentru a racorda un apartament la reteaua de gaz dar in special ma intereseaza daca este nevoie neaparat de acel tabel cu ... (vezi toată discuția)
Aprobare bransament teava gaz comanmari comanmari Buna seara, Ma puteti lamuri si pe mine ce trebuie sa fac in conditiile in care unul din vecini cu care nu se poate discuta omeneste nu vrea sa-mi dea acordul ... (vezi toată discuția)
Accept racordare la reteaua de gaze dariusIII dariusIII doresc sa imi montez o centrala termica de apartament, pt asta imi trebuie acceptul vecinilor pt a ma racorda la reteaua de gaze. toti sunt de acord, mai putin ... (vezi toată discuția)