1.Ramane de vazut in ce masura angajatorul sau organul de urmarire penala , dupa caz ,poate dovedi ca sustragerile sau oricare alte activitatii pretins nelegale poate dovedi ca acestea au fost comise in interiorul sau in afara unui contract legal de munca.
Dvs.puteti discuta cu angajatorul in ce masura , la randul dvs , nu puteti sesiza ITM-ul cu privire la activitatea dvs si a altor colegi , fara a avea forme legale
Eu datorita neregulilor din firma am decis sa imi dau demisia si acum sunt pus in situatia de a platii pentru fapta comisa desii partea mea de bani a fost inapoiata
2. Rezulta ca si dvs ati sustras din bani.
In ceea ce priveste cuantumul sumei sustrase de dvs , depinde in ce masura dvs puteti dovedi ca banii inapoiati reprezinta sau nu in integralitate suma pretins a fi sustrasa de dvs. de catre angajatorii dvs.
Am aflat dupa 8 luni de munca, ca in respectiva locatie suntem monitorizati si supravegheati si de catre patroni atat video conform legii insa si audio nespecificat in contracti si totodata fara acordul nostru
3..Nu trebuia sa vi se solicite acordul pentru a vi se supraveghea activitatea in firma , daca imaginile nu contin aspecte intime , iar imaginile pot constitui dovada unei eventuale activitati infractionale din partea dvs si a fostului coleg
4.Celelalte probleme invocate de dvs in postare pot fi dovedite sau combatute , in masura in care este cazul , de eventuale probatorii administrate de parti sau de organele abilitate.
5.Recomandarea ar fi , in functie de posibilitati , sa apelati la serviciile unui avocat pentru a putea stabili o tactica coerenta de aparare , daca va fi cazul , eventual pentru a minimaliza consecintele juridice ale faptelor.