Buna ziua
Sunt divortat , am un baietel in varsta de 5 ani care este incredintat spre crestere si educare mamei sale . Ei sunt plecati in Arabia Saudita , unde fosta sotie are un contract de munca din 2007 . Domiciliul il au tot in Romania . As dori sa stiu , daca as putea , sa obtin in urma unei actiuni judecatoresti drept de vizita in alta tara , care sa ma ajute la obtinerea vizei pentru tara respectiva . Mentionez faptul ca , deocamdata , imi vad baiatul doar o singura data pe an circa doua saptamani , vara cand cei doi vin in tara pe durata a doua luni de zile . Nu am nici o hotarare judecatoreasca care sa stabileasca vreun drept de vizita , deorece pana acum nu am solicitat acest lucru , suntem divortati din noiembrie 2010. Va multumesc anticipat !
Programul de vizita se stabileste de instanta din Romania.
Pe baza hotararii judecatoresti veti putea fie sa il luati pe copil in domiciliul dvs. sau sa il vizitati la domiciliul lui din strainatate, daca partile sau instanta au sa decida astfel.
Mai nou, puteti solicita si custodie comuna referitoare la copil, avand drepturi mai multe decat in trecut.
Pensie alimentara!
annynna
buna ziua! va rod mult ajutati-ma cu un sfat la urmatoarea problema,cat i se cuvine ca pensie alimentara unui copil al carui tata nu este angajat in romania? ... (vezi toată discuția)