avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CO dupa incetarea concediului ingrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CO dupa incetarea concediului ingrijire copil

Buna ziua! As dori sa va intreb daca se poate lua concediu de odihna imediat in ziua urmatoare incheierii concediului de ingrijire a copilului in conditiile in care am fost informata de firma ca am zile de CO restante de pe anii anteriori intrarii in concediul pre-natal. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: georgettegan , utilizator 17:33, 24 Mai 2012
Daca va aproba angajatorul puteti sa intrati oricand in CO.
Va multumesc mult pentru raspuns! O zi buna!
Desigur, intai faceti cerere pentru reluarea activitatii si in aceiasi zi puteti intra in concediu de odihna la care aveti dreptul.Pe seama cererii dumneavoastra trebuie facuta decizie de incetare a suspendarii CIM .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate ContSters63174 ContSters63174 Daca fac hotararea AGA ca suspend activitatea cu data de 01.05.2009 si merg luni 04.05.2009 sa o depun la ORC se ia in considerare data din hotarare ? Se ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil si prenatalul Piccolina83 Piccolina83 Buna ziua, as vrea sa stiu cum se face calculul pt indemnizatia de crestere copil, cu noua lege, in conditiile in care as intra in concediu de risc sarcina ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna dupa revenirea din concediu pentru ingrijirea copilului adrialb adrialb Buna ziua! Numele meu este Adriana Popescu si as dori, daca puteti, sa ma ajutati cu un sfat. De curand m-am intors la serviciu din concediul de ingrijire a ... (vezi toată discuția)