Mi-a spus logodnicul meu ca pentru a obtine aprobare pentru vizita intima in penitenciarul in care este, trebuie sa fac o declaratie la notar precum doresc sa merg sau sa programez la el (in) vizita intima. Va rog frumos sa imi spuneti cum ar trebui sa arata o astfel de declaratie? Va multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra.
Vizita intima se aproba de directorul locului de detinere, la solicitarea scrisa a persoanei private de libertate. Partenera detinutului trebuie sa prezinte un document, redactat la notariat, prin care reiese ca relatia de concubinaj dureaza de cel putin sase luni.
Actul este o declaratie pe propria raspundere ca relatia a avut cel putin aceasta durata, termenul de 6 luni fiind una dintre conditiile acordarii dreptului la vizitele intime din penitenciar ale detinutilor.
Bună ziua am și eu o întrebare . As dori sa merg la logodnicul meu la penitenciar la vizita intima. El este căsătorit și nustiu cum sa fac sa pot merge la el va rog frumos dacă puteți sa mă ajutati .va mulțumesc
Daca chiar e casatorit ( exista un certificat de casatorie) inseamna ca nu va e logodnic, ci amant , adica oficial nu existati in viata lui si nu puteti primi vizita intima ( cel putin, nu ar trebui ), asteptati sa iasa si continuati..