avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Legea 1/2000
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Legea 1/2000

Bunicul meu a luptat pe front in al doilea razboi mondial.Pana acum nu am stiut de completarea cu articolul 36 din 2008 a legii 18/1991 privind reconstituirea dreptului de proprietate cu diferenta de pana la 5 ha.
Acum se mai poate face ceva, daca da, cum?
MULTUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: Pepe69 , utilizator 15:35, 26 Mai 2012
Astept si eu pe cineva, sa- si dea cu parerea!!!!!!!!!!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Mai 2012
Pepe69, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in posesie Pepe69 Pepe69 Bunicul meu a luptat pe front in al doilea razboi mondial.Pana acum nu am stiut de completarea cu articolul 36 din 2008 a legii 18/1991 privind reconstituirea ... (vezi toată discuția)
Legea retrocedarii spiridon_olga spiridon_olga Buna ziua Stie cineva sa-mi rezolve urmatorea nelamurire ? Bunica mea avea 200 hectare pamant. Am depus cereri pentru retrocedare, 6 mostenitori. Ni s-au ... (vezi toată discuția)
Restabilirea dreptului de proprietate asupra terenului agricol FARKAS TRAIAN IOSIF FARKAS TRAIAN IOSIF Bună seara, Deși la mai multe întrebări postate de mine, nu am primit nici un răspuns, mai am o speță pe fond funciar, la care poate se apleacă ... (vezi toată discuția)