avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... DECLARAÞIA 200
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

DECLARAÞIA 200

PFA prestari servicii + Expert tehnic judiciar 10% impozit reţinut la sursă. Cum se completează declaraţia 200 ?
Vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: valerian_gl , utilizator 20:41, 24 Mai 2012
Gasiti toate informatiile pe situl ANAF ( toate documentele cu explicatii)
Mulţumesc, dar explicaţiile lor le înţeleg doar ei. De ex. la II B 4 ce se trece?. Dar la Anexa II.1. B: 3;, 3.1;, 4 ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa expert contabil TeoDora72 TeoDora72 Buna ziua, Va rog, daca se poate, sa ma sfatuiti intr-o problema; societatea la care lucrez a incheiat un contract de prestari servicii cu un PFA - Expert ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea la pfa/ii nickylauda nickylauda Am cateva nelamuriri legate de evidenta contabila la PFA-ul meu. Unde gresesc va rog sa ma corectati sau sa veniti cu adaugari. Am cumparat Registrul de ... (vezi toată discuția)
Desfasurarea activitatii de expert tehnic judiciar pe srl goldan goldan sotul meu este expert tehnic judiciar si am dori sa-si desfasoare activitatea pe un srl pe care il avem deja cu obiect de activitate activitati de inginerie si ... (vezi toată discuția)