avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Cand trebuie sa te inregistrezi in ROI?
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Cand trebuie sa te inregistrezi in ROI?

Firma mea realizeaza achizitii intracomunitare in valoare de 1490 euro/an , adica 5039 lei . AFP m-a obligat sa ma inscriu in ROI cand am iesit din TVA .
Acum vreau sa va intreb daca eram obligata sa ma incriu in ROI sub plafonul de 10.000 euro/an ?? sau nu ??
Cu multumiri Roxy.
Cel mai recent răspuns: roxy1366 , utilizator 12:57, 28 Mai 2012
Daca sunteti platitor TVA, da.
Daca nu sunteti platitor TVA nu sunteti obligat, daca nu depasiti plafonul de 10.000 euro la cursul din data aderarii.

www.avocatnet.ro/content/for...
acuma daca m-am inscris in ROI si nu voi face anul acesta 10000 euro sa depun cerere pentru a iesi din ROI ?? ce-mi sugerati dvs.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate inregistrare in roi? ncris78 ncris78 O Pfa nou infiintata, neplatotiare de TVA, doreste sa achizitioneze diverse bunuri folosite de la persoane fizice din germania. Respectivele bunuri sunt ... (vezi toată discuția)
Trebuie depusa d301? sevenx sevenx Buna ziua, Un SRL neplatitor de TVA face o achizitie intracomunitara (fara a fi inregistrat in ROI intrucat valoarea achizitiei este sub 10000E) in luna ... (vezi toată discuția)
Inscriere in roi - neplatitor de tva Contabiljunior Contabiljunior Buna ziua, Daca societatea nu este inregistrata ca platitor de TVA, dar intentoneaza sa achizitioneze din UE bunuri pentru revanzare - unde trebuie sa ... (vezi toată discuția)