avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale casa de expeditie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

casa de expeditie

spuneti-mi va rog pentru o casa de expeditie, inafara de acea garantie de 50000 de euro pe care nu mi-o permit ce alte forme legale mai sunt pentru a practica indermediere in transport? in actul constitutiv figureaza codul caen ce reprezinta transport de marfuri dar mai am nevoie de o licenta , de curs de coordonator transport ....dar nu imi permit acea garantie si totusi as dorii sa incep aceasta activitate.multumesc.
Cel mai recent răspuns: azull , utilizator 18:01, 26 Noiembrie 2012
nu ma poate ajuta nimeni???
Interventie moderator: Va rog frumos sa nu deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect, contravine regulamentului forumului. Topicul "Intermediere transport marfa" are acelasi subiect si vi l-am sters. Orice intrebare cu acelasi subiect o puteti formula in cadrul unui singur topic. Va multumesc pentru intelegere.
ok
Subscriu celor mentionate de initiatorul topicului, si as dori sa mai stiu daca este posibil ca o casa de expeditie inregistrata in RO sa aibe si punct de lucru in strainatate, respectiv Olanda. Va multumim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copii DanaBaboia DanaBaboia Dublă cetățenie română- italiană am 2 copii de 12 -6 ani cu dublă cetățenie domiciliu in Italia.,tata cet.italian in fapt despărțiți de 5 ani , ... (vezi toată discuția)
Actionar unic srl ecode ecode O persoana cu handicap, aflata in concediu medical, poate infiinta o societate de tip SRL ca actionar unic? (vezi toată discuția)
Lnfiintare firma cami19762003 cami19762003 Buna ziua as dori sa imi imifiintez o firma de prestari servicii de transport, deci de intermediere transport.nu stiu ce e mai bine sa infiintez, firma de ... (vezi toată discuția)