avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... actionar unic SRL
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

actionar unic SRL

O persoana cu handicap, aflata in concediu medical, poate infiinta o societate de tip SRL ca actionar unic?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 05:27, 24 Iunie 2012
Interventie moderator: Va rog sa nu mai deschideti topicuri cu aceelasi subiect in mai multe sectiuni. Contravine regulamentului de postare punctul 3.3. V-am sters topicul din drept comercial. Raspunsul primit in aceea sectiune il aveti mai jos. Va multumesc pentru intelegere.

@ynocentta a scris: Da,poate sa infiinteze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar respins paulailuta paulailuta buna ziua....de curand dosarul de prelungire maternitate de la 2 la 3 ani a fost respins...ce pot sa fac in cazul asta???? (vezi toată discuția)
Lamurire stergere subiect forum laur2013 laur2013 lamurire cu stergerea ultimului subiect din forum (vezi toată discuția)
Raspundere in solidar cu societate in incapacitate de plata furcoiadrian furcoiadrian salut, imi poate executa statul bunurile personale daca sunt administratorul firmei mele srl si are datorii la stat ,mentionez ca are datorii doar la fisc nu ... (vezi toată discuția)