avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dosar respins
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dosar respins

buna ziua....de curand dosarul de prelungire maternitate de la 2 la 3 ani a fost respins...ce pot sa fac in cazul asta????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:29, 27 August 2013
Sa atacati in instanta decizia de respingere a dosarului.
1. Nu este vorba de concediu de maternitate (sarcina si lauzie) ci de concediu crestere copil (CCC) pa la 3 ani.

2. - Cine v-a respins dosarul; angajatorul, Primaria sau AJPIS?
- Care este motivul respingerii dosarului?
- Ati prezentat certificat de handicap pentru copil?
Mesaje reeditate

@ paulailuta
Data post: Luni, 26 August 2013, 17:56
Subiect: Dosar handicap respins

buna ....copilul meu are 2 ani si este suferind de epilepsie...am depus dosarul pt prelungirea maternitatii si a fost respins.....cum pot sa procedez????vreau sa fac contestatie.....vreau sa mai depun la dosar acte dar mi s-a spus ca nu se poate numai prin tribunal

@ ynocentta
Data post: Luni, 26 August 2013, 18:50

In baza respingerii cererii ,sesizati oficial comisia superioara de expertiza medicala persoane cu handicap[
La cerere atasati toate documentele medicale pe care le detineti

====

Din Regulament Forum Avocatnet.ro
3.3. Nu mai adresati aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

www.avocatnet.ro/content/tag...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu de maternitate Monika007 Monika007 Buna ziua, am o intrebare, eu sunt in concediu de maternitate pana in august firma la care lucram mi-a trimis acasa decizia de faliment si desfiintarea ... (vezi toată discuția)
Actionar unic srl ecode ecode O persoana cu handicap, aflata in concediu medical, poate infiinta o societate de tip SRL ca actionar unic? (vezi toată discuția)
Indemnizatie alinapascu12 alinapascu12 Buna ziua daca am nascut al doilea copil pe 19 07 2019 iar primul copil împlinește 2 ani pe 06 09 2019 până cand voi lua indemnizația pentru primul copil ... (vezi toată discuția)