avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperare bani de la stat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperare bani de la stat

Ce trebuie sa fac sau cum sa primesc bani pt care prefectura a primit hotarare cu privire la legea 290| 2003: bani pe care trbuia sa ii primesc din 2008?:sorry::sorry:X-(#-o
Ultima modificare: Vineri, 25 Mai 2012
ContSters253039, utilizator
Cel mai recent răspuns: mobexport , utilizator 13:07, 16 Iunie 2012
Asta nu mi se pare o problema de drept european. Ati putea face plangere la CEDO abia dupa epuizarea tuturor remediilor juridice din Romania, adica dupa ce ultima sentinta posibila a fost pronuntata si formulata.
Ce mai asteptati? Mergeti la un executor judecatoresc din Bucuresti si puneti hotararea comisiei in executare. Daca aveti nevoie, va pot indica un executor la care apelez si eu. Veti primi despagubirile (suma stipulata in hotararea comisiei) in cca 2 luni.Executorul va poate actualiza suma pt. prima si a 2-a transa, respectiv 40+60%. Normal, suma din hotarare trebuie actualizata de la data emiterii hotararii. Deci, daca vreti sa obtineti si actualizarea corecta, dupa ce veti primi despagubirile va veti adresa instantei si veti solicita plata diferentei (bineinteles dupa plangerea prealabila).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 290/2003 - vreau sa dau anrp in judecata tumy tumy Am o hotarire pe legea 290/2003. In martie 2012 trebuia sa primesc prima transa de 40% din despagubire. Nu am primit acesti bani si intentionam sa dau anrp in ... (vezi toată discuția)
Legea 290/despagubiri anrp tathiana tathiana Detin o hotarare emisa de Prefectura Galati de acordare a despagubirilor pt refugiatii den Basarabia(tatal meu decedat).Am depus documentatia aferenta catre ... (vezi toată discuția)
Despagubiri anrp - actiune in justitie constantinliiviu09 constantinliiviu09 Doresc sa recuperez banii pe care ANRP intarzie sa -i trimita ,cu tote ca exista o hotarare in acest sens la lg.290/2003. Cum pot formula o INTAMPINARE ... (vezi toată discuția)