avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partile intr-o cauza civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partile intr-o cauza civila

buna ziua
am o intrebare la care nu ii gasecs raspunsul :intr un proces exista reclamant si parat dar can apare si al treile reclamant pe sau pt fon ce inseamna?asi dori sa stiu reclamant pe saupt fond ce inseamna si ce rol are cine ma poate lamurii ?multumesc anticipat cu stima
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:49, 28 Mai 2012
nicoletastefaniakabbaj a scris:
can apare si al treile reclamant pe sau pt fon ce inseamna?

Uitati-va, va rog, pe citatia primita si scrieti aici ce ati citit acolo, fara prescurtari si fara nume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune - intampinare intimat buna ziua! am urmatoarea situatie: tatal meu a fost citat intr-un ... someone0701 someone0701 Buna ziua! Am urmatoarea situatie: tatal meu a fost citat intr-un proces de uzucapiune in calitate de parat. Citind cererea de chemare in judecata, a fost ... (vezi toată discuția)
Cauza suspendata, termen de perimare litigii cu profesionistii mmmmela mmmmela buna ziua, daca am un proces pe fond inceput pt. nulitatea unei conventii notariale in comercial,in care eu sunt parte in calitate de parat, iar in 01.06.2011 ... (vezi toată discuția)
Mostenire Vlad2013 Vlad2013 Buna seara, Am primit o citatie,in calitate de parat (intervenient) intr-un proces de mostenire. Coca Ana are calitatea de reclamant \"pentru ... (vezi toată discuția)