in fieccare luna eu trebuie sa trimit o pensie alimentara de 12 000 000lei vechi dar pe langa aceasta posta imi mai incaseaza inca 160 000 lei vechi
itrebare : pot sa retin cheltuielile postale din pensie?
am incercat sa ii dau banii din mana si nu a recunoscut acest lucru dupa 6 luni . ca nu e adevarat
atunci am recurs la mandate postale dar acestea sunt foarte scumpe/taxele/si vreau sa le retin se poate?
va rog un raspuns si pentu mine
va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema in legatura cu pensia alimentara.
eu
trebuie sa dau lunar o pensie de 12 000 000 lei vechi. am incercat sa-i dau aceasta pensie din mana timp de 6 luni. din mana dar dupa aceste 6 luni nu a mai recunoscut ca i-am dat banii (i-am dat in 3 reprize in valuta -EURO )
ATUNCI AM RECURS LAmandate postale .insa posta imi incaseaza inca 160 000 lei vechi pe langa pensia normala si pentru mine e destul de mult
INTREBARE:pot sa retin ceste taxe din pensie?
In cazul in care ai impresia ca cei 160.000 lei vechi pe care ii platesti ca taxa pentru trimiterea pensiei de intretinere cu mandat postal de ce nu dai banii in mana fostei tale sotii pe baza de chitanta scrisa de manuta ei.
Sau alta idee! Pune-o sa-si deschida cont in banca si acolo lunar faci depunere ( pensia de intretinere) caci foaia de varsamant - chitanta va fi pe numele tau si vei face dovada platii oricand. Acolo nu platesti nici un comision! Se va retine automat din suma dar pe foaia de varsamant va aparea suma intreaga, adica cea real platita.
vam zis ca din mana nu-i pot dapt motivul amintit .pensia o dau parintii mei care stau in romania caci eu lucrez ,cat voi mai lucra in conditii de recesiune puternica intro tara nordica si nu o pot trimite decat prin tranzactii iterbancare din cauza nationalizarii bancilor interne care nu mai fac schimburi bancare interne si cotatia la banca europeana e ff mare asa ca pensia o trimit parintii si numai cxu mandat postalsi vam zis ca e f scumpa taxa
revin la intrebarea mea: pot sa retin di pensie?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensia alimentara
ovidiu.ro
Buna ziua tuturor.Ma adreses voua cu acesasta nelamurire.
Am un copil cu fosta mea sotie de care sunt divortat de 4 ani.Acum eu stau ii italia de 3 ani in ... (vezi toată discuția)