avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie Copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie Copil

Buna ziua, sunt insarcinata in 16 saptamani si tocmai am aflat nu pot beneficia de indemnizatia de copil :sorry: :sorry,locuiesc in jud if.si tot aici in comuna si lucrez ca vanzatoare.
Patroana mea a bagat cartea de munca abea in luna martie anul curent si cu 4 ore zi (tipic jegosilor de patroni) mentionez ca lucrez de anul trecut din martie. poate va intrebati de ce am stat asa fara cm.pana anul acesta,nu mi-a bagat ea cm.atata timp nu a vrut am lucrat la negru un an #-o,stiti si dv cat mint in a nu plati darile la stat pentru angajati
Ce pot sa faca sa beneficiez de indemnizatie?care sunt pasi ?cum sa rezolv cu patronul? sa-l dau in judeata ?..ce sa fac !!, nu a fost ceva planificat sa vina copilul pe lume ,s-a intamplat si am hotarat sa ramana...fiind si primul !
va multumesc si astept cu nerabdare rs dv de experti,

Alte discuții în legătură

Somaj,angajare,concediu prenatal crysstyle crysstyle Sunt insarcinata in 5 luni ,mai am o luna de somaj dupa care ma voi angaja,adica platesc darile la stat,dupa aceea voi intra in concediu prenatal.As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Lamurire indemnizatie de copil silvimiha silvimiha Buna ziua! Intrebarea mea este: nu sunt angajata,dar vreau sa platesc darile catre stat din mana timp de un an,minimum pe economie.In ... (vezi toată discuția)
Contributia la stat fara sa fi angajat ByOn ByOn daca eu ma duc sa-mi depun singura cartea de munca si sa-mi platesc darile la stat neavind nici un venit cit o sa trebuiasca sa platesc?doar taxele pt ... (vezi toată discuția)