avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima casa

Buna,

Am si eu o intrebare(s-au mai multe) pentru voi va rog pentru ca si noi am optat la fel ca multi dintre voi pentru PC prin RZB.

Astazi am fost la banca si mi s-a spus ca asigurarea locuintei trebuie sa o fac obligatoriu cu o firma agreata de banca(asta scrie si in contract). Puteti sa imi spuneti care sunt acestea? Am citit contractul si in contract scrie ca banca nu are dreptul sa te oblige sa lucrezi cu o firma anume, ci trebuie sa alegi tu una agreata de ea(asta inseamna ca ar trebui sa fie cel putin 2 agreate de banca).

Si mai am o intrebare ca tot m-am pus pe scris:)

Don'soara de la banca a zis ca trebuie sa imi fac si o asigurare de viata care o sa coste 90 lei pe luna si a spus ca este obligatorie. Eu am cautat in contract si nu am gasit asa ceva. Voi aveti aceasta asigurare de viata? Ideea e ca eu oricum am asigurare de viata de la firma la care lucrez si mi se pare stupid sa ma oblige sa mai fac una.

Si inca una :)
Este obligatoriu ca banca sa vina in fiecare an la locuinta ta sa faca poze sa vada daca s-a modificat ceva?

Pana acum sunt multumit de aceasta banca, ma refer la modul in care s-au miscat. Astazi s-a trimis dosarul meu la fond :)

Astept raspunsurile voastre :)

O zi faina.
Ultima modificare: Vineri, 25 Mai 2012
mihai_mol, utilizator
Nici un raspuns..nimic? :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare imobil -programul prima casa FYLY FYLY Buna ziua Am cumparat un imobil prin programul Prima Casa in anul 2009 la data semnarii contractului cu banca am facut si o asigurare a imobilului deoarece ... (vezi toată discuția)
Asigurare lociunta prima casa NICOL72 NICOL72 Buna ziua. Am achizitionat un apartament prin programul Prima Casa. Initial acum un an am facut asigurarea locuintei in favoarea statului roman prin brokerul ... (vezi toată discuția)
Asigurare de viata si imobil credit prima casa djv0da djv0da Buna ziua, Am un credit Prima Casa la BRD. In contractul de credit spune ca Imprumutatul poate opta pentru asigurare de viata pana la obtinerea creditului, ... (vezi toată discuția)