avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare de viata si imobil credit Prima Casa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare de viata si imobil credit Prima Casa

Buna ziua,
Am un credit Prima Casa la BRD. In contractul de credit spune ca Imprumutatul poate opta pentru asigurare de viata pana la obtinerea creditului, desi atlfel nu am fi obtinut creditul pentru ca era una din conditiile obtinerii acesteia, ne-a spus responsabilul de credit. Pot renunta in acest caz la asigurarea de viata ?
Pentru asigurarea imobilului platim lunar catre banca aproape 7 Euro si nu am fost lasati sa ne facem noi asigurarea in alta parte, desi in contract scrie ca Banca e obligata sa ne spuna care sunt societatile de asigurari agreate de Banca. Pot renunta la aceasta asigurare si sa fac eu personal alta asigurare la o societate de asigurari agreata de Banca ?
Va multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra!
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 14:44, 28 Iulie 2012
Raspunsul il gasiti in documentele pe care le-ati semnat, respectiv contractul de credit la capitolul "Asigurarea bunului si/sau asigurarea de viata", cat si in "Conditiile de asigurare" atasate politelor de asigurare pe care trebuie sa le aveti(polita de viata si polita imobilului)
daca nu le aveti, solicitati-le emitentului, acesta fiind obligat sa le inmaneze asiguratului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata prima de asigurare inclusa in rata eliadib eliadib Buna ziua. Sunt indignat de modul in care suntem tratati de catre banci - niste camatari cu acte in regula. Saptamana trecuta in urma unei furtuni ce mi-a ... (vezi toată discuția)
Casco valabil doar unde doreste banca? nikkkk nikkkk Buna ziua! Am o intrebare pt. dvs.: am o Dacie Logan cumparata in 2007 cu un credit pe 5 ani obtinut de la Volksbank. Pana acum, am incheiat asiguarea CASCO ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare apartament dubla miky_28 miky_28 Buna ziua,va scriu in speranta ca cineva va sti sa imi dea un raspuns la problema mea.In anul 2007 am cumparat un apartament prin credit ipotecar,asigurarea ... (vezi toată discuția)