avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... avansarea functionarului public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

avansarea functionarului public

va rog sa ma lamuriti:in anul 2009 am fost consilier principal,ca urmare a reducerilor in 2010 am fost retrogradat ca urmare asa zisului unui examen ca si referent superior,intrebarea ar fi cind am dreptul sa promovez si daca ,tot pe consilier principal
Cel mai recent răspuns: maria_mer , utilizator 20:18, 25 Mai 2012
nu inteleg, cum adica... probabil vi s_a oferit acest post. Intrucat acum sunteti pe post de referent, inseamna ca singura posibilitate de a reveni pe post de consilier, este sa concurati pe un astfel de post, atunci cand va fi scos la concurs.Nimeni nu mai are obligatia ,si nici dv. dreptul de a deveni consilier.Singura posibilitate este sa concurati pe un post de consilier, daca va fi posibil. Acum sunteti functionar poblic, clasa a III_a, ultima gradatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post din referent in consilier ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua . -referent (clasa III, studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat). lucrez ca functionar public ca referent superior clasa 32,gradatia 5 cu ... (vezi toată discuția)
Din referent iii in consilier i ? Darie Tudor Darie Tudor M-am numit secretar in doua comisii de examen pentru promovare in clasa.:P Primul examen a avut loc in 6.09. a.c., si a avut, ca obiect promovarea din ... (vezi toată discuția)
Incadrare fara marire salariala Contavocatnet2 Contavocatnet2 Buna seara, sunt functionar public la o unitate bugetara avand o vechime de 28 de ani. In iulie 2012 am termeniat o facultate din domeniul in care lucrez , am ... (vezi toată discuția)