avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... de ce mai platesc impozit?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

de ce mai platesc impozit?

Detin un teren in Bucuresti, sector 5, acesta este obiectul unui proces. Eu detin titlul de proprietate, dar nu pot sa il intabulez....cu toate acestea platesc impozit. Mentionez ca procesul dureaza de 12 ani. Intrebarea mea este de ce platesc impozit, daca eu nu pot sa ma folosesc de teren?

Alte discuții în legătură

Impozit teren mihaela petcu mihaela petcu As dori sa ma informez daca se poate achita impozitul ptr. 2010 partial si 2011 ptr. un teren care face obiectul unui litigiu , in sensul ca, Com. Locala de ... (vezi toată discuția)
Teren myandreea1 myandreea1 Buna ziua. Am avut in anii 90 un titlu de proprietate asupra unui grajd in ceea ce se numeau atunci CAP-uri. Titlul il am si acum, am platit pana in acest an ... (vezi toată discuția)
Situatie fara iesire? mia26maria mia26maria detin un teren intravilan de 10 ari dat cu legea 18, in 1991.Acum 3 ani l am intabulat, insa cel care a facut masuratorile, a trecut terenul doar jumatate din ... (vezi toată discuția)