avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce sa fac? Poprire pe toate conturile de la finante
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce sa fac? Poprire pe toate conturile de la finante

Va rog sa ma sfatuiti..
Am impozitele intarziate la stat. Recunosc e vina mea. Am primit somatii de la finante si de platit am zis ca le voi plati mai tarziu asa cum am facut in fiecare an. Tot timpul am mai intarziat si pana la urma le-am platit. Dar numai ca de data asta mi-au blocat toate conturile incepand cu luna noiembrie. Suma e de 8500RON. Pana acum sau adunat in cont 2500RON dar vad ca sau blocat si inca nu s-au platit. Trebuie eu sa fac ordine de plata ca ei sa plece catre finante sau se face automat. Eu de platit voi plati, dar imi mai trebuie o luna la dispozitie. Din experienta voastra vor trece si la alte masuri sau daca vad ca deja s-a platit ceva vor mai astepta.

Multumesc
Instintarea de plata costituie titlu executoriu, pana nu platiti nu vi se va debloca conturile. Alte masuri in stuatia dumneavoastra nu cred ca vor lua. Singura solutie de a recupera banii este sa deschida procedura de faliment, lucru care nu-l prea face.
Sfatul nostru este sa platiti cat mai repede.Pe de alta parte stati linistiti ca nu continua procedura daca vad ca va straduiti sa platiti.Da, dumneavoastra trebuie sa faceti executia platilor catre ei.Eventual faceti o audienta la ei si reesalonati datoriile.Se intampla asa de frecvent cu institutiile statului, de ce nu ar face la fel si cu cele private?
Ultima modificare: Joi, 18 Decembrie 2008
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu datorii sonder sonder buna! Am ajuns intr-o situatie fara iesire,dpdv financiar fiscal pentru firma mea.Datorii la buget de aprox. 200mii lei,si la furnizori de 80mii lei.Am ... (vezi toată discuția)
Executare silita finante codrindoru codrindoru Buna ziua. As dori un raspuns daca se poate, concis.\ Asociatul meu a acumulat datorii de peste 100 mil la cas etccc si am aflat acum ca firma este in ... (vezi toată discuția)
Propriri pe conturile din banca, sau ma rog.... tundyuta tundyuta Buna ziua.Sunt tot mai dezamagita de sistemul asta fiscal care se aplica in unele cazuri numai.Si sa va zic de ce :azi am primit o instiintare, ca mi se pune ... (vezi toată discuția)