avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna ziua ... in urma cu 6 ani am div. copilul a dorit sa ramana cu tatal lui timp in care pana la implinirea de 18 ani mi-sa oprit pensie alimentara copilul a locuit cu tatal 1 an dupa care el a dorit sa mearga la un centru de plasament deoarece tatal s-a recasatorit (actuala sotie nu l-a dorit an familie) eu neavind un spatiu de locuit....mie mi-sa oprit ancontinuare pensia alimentara trebuia sa fie depusa intr-un cont bancar dar acest lucru nu s-a intimplat la implinirea varstei de 18 ani copilul a descoperit ca acei bani erau ridicati de tatal lui si nici urma de cont actualmente copilul locuieste cu mine deoarece am dobindit o mostenire in urma decesului unei rude antrebarea mea este 1 unde se poate adresa copilul pentru a cere drepturile ce i se cuveneau 2 ai trebuie numaidecat avocat

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie de intretinere valenthinio valenthinio Buna ziua am o mica problema in anul 2006 parintii mei au divortat prin hotararea judiciara am fost incredintat tatalui meu.In anul 2008 tata sa recasatorit ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara madalin073 madalin073 Sunt divortata de sapte ani,am platit pensie alimentara in tot acest timp...anul acesta copilul va implini 18 ani,in hotararea judecatoreasca se specifica ca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara student ruksandra ruksandra Buna. parintii mei s-au despartit cand aveam eu 4ani, de atunci eu am primit pensie alimentara de la tatal meu pana la varsta de 18 ani. Deoarece nu am dorit ... (vezi toată discuția)