avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am condus cu permisul suspendat, ce pedeapsa risc?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am condus cu permisul suspendat, ce pedeapsa risc?

am condus cu pemisul suspendat,fara sa stiu ca doar 15 zile pot conduce nu 30{cum am fost indus in eroare de un prieten} . ce mi se poate intimpla. ce pedapsa risc?
multumesc .
Cel mai recent răspuns: Dorel Dulau , Consilier juridic 10:18, 26 Mai 2012
Doamna! faptul ca ati condus cu permisul suspendat nu e problema daca nu ati fost oprita in trafic de vreun agent de circulatie!daca ati fost oprita atunci aveti o problema! s-ar putea sa luati cu suspendare, sau o amenda, dar ceea ce ati facut cam inconstienta se numeste! SUCCES!
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Mai 2012
Dorel Dulau, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinut permisul de conducere clarinet clarinet salutare, Am patit pe 15 dec 2012, o rusine,..... am baut 1 pahar jumatate de bere la ora 16,30, iar la ora 21,35,am fost oprit in trafic,mi s-a luat proba, ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru condus cu dovadă expirată, dar eu nu am primit dovada și nu pot conduce până la finalizarea cercetărilor. ce pot face pentru a rezolva această situație?? Lucian0406 Lucian0406 Buna ziua. Am fost sanctionat pt. neacordare de prioritate,(14.11.2017) moment in care m-i s-a retinut permisul, dar nu mi s-a comunicat verbal (am ... (vezi toată discuția)
Conducere autovehicul inainte de ridicarea permisului suspendat maryus2y maryus2y Buna ziua. Am avut permisul suspendat pe o perioada de trei luni. Cele trei luni sau scurs. Permisul trebuie sa il ridic din bacau, insa acum sunt in ... (vezi toată discuția)