avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost sanctionat contraventional de doua ori pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost sanctionat contraventional de doua ori pentru ca nu am avut rovinieta

am primit 2 amenzi dela cnadnr ca nu am rovinieta dar eu am dar tipul dela benzinarie mia gresito nr meu de masine se termina cu JKI si el a scris JKY ma puteti sfatui ce sa fac
Cel mai recent răspuns: zerognost , utilizator 16:58, 26 Mai 2012
Contestati in instanta procesul verbal si depuneti in probatiune copie conforma cu originalul de pe rovigneta, actele masinii si P-V de constatare si sanctionare a contraventiei.
leam trimis celor dela cnadnr copiile actelor sa vedem ce raspuns imi da
Aveti termen 15 zile de la primirea P.V ca sa va adresati instantei de judecata. Nu ratati acest termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda multipla pentru lipsa rovinieta iulia_ iulia_ Am primit in luna mai a.c. o instiintare de plata unei amenzi contraventionale cu privire la o contraventie la art 8 alin 1 din OG 15/2002 privind aplicarea ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta AvadaniG AvadaniG Astazi 28.12.2010 am primit o scrisoare prin care am fost anuntat ca am primit o amenda contraventionala pentru ca pe data de 14.10.2010 am circulat pe DN2 km ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda lipsa rovigneta Simona Anghel Nagy Simona Anghel Nagy Cum se contesta o amenda pentru lipsa rovignetei de catre o persoana care nu a fost in locul si data mentionate in procesul verbal? (vezi toată discuția)