avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită plata in rate catre o firma de recuperari creante
Discuție deschisă în Executare silită

plata in rate catre o firma de recuperari creante

buna ziua,revin si eu cu o noutate,daca o pot numi asa din partea celor de la eos!!!!!!!!!!!!!!!!!! va reamintesc problema mea;am mai ramas cu o restanta in valoare de 1680ron din 5500ron de achitat catre eos.De luna trecuta,noiembrie,mau tot sunat la telefon,eu nu am raspuns deloc,asa ca intrun final miau trimis acum 2zile o instiintare prin care foarte amabili ma anunta ca vor fi de acord cu reesalonarea datoriei de 1680ron,lasind la latitudinea mea suma lunara pe care eu as vrea sa o dau.pentru a putea beneficia de plata datoriei in rate ei imi spun acum sa sun la un anumit nr de telefon in vederea stabilirii unui grafic de rambursare.acum intrebarea mea catre dv este urmatoarea;ce sa fac ,sa sun si sa stabilesc ceea ce vor ei,sau sa stau linistita fara sa dau telefon?va multumesc pentru un eventual raspuns.

Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 02:04, 22 Decembrie 2008
Eu cred ca este in interesul dvs sa rezolvati aceasta problema si sa va folositi de oferta lor de a esalona suma restanta.Nu inteleg de ce ati sta linistita?!
Hm... In Septembrie 2008 ati achitat 4000 lei, iar ei isi spun ca, asa cum ati facut rost de acei bani – desi stati cu chirie, aveti o situatie financiara grea si nu aveti niciun bun in patrimoniul dv (exceptand masina de spalat) – veti face rost si de banii ce au mai ramas de dat.
Daca nu ati fi platit cei 4000 lei poate ca v-ati fi apropiat si/sau ati fi depasit termenul in care v-ar mai fi putut pretinde banii... (adica, dreptul lor s-ar fi prescris si ar fi ramas cu paguba). Platind in Septembrie ati prelungit acest termen de prescriptie... iar ei va vor hartui in continuare.
Bineinteles, pt cinstea obrazului ar trebui sa platiti, dar daca nu aveti si nu aveti nu prea au ce sa va faca.... pt ca nu au ce bunuri sa execute.

Oricum, daca acceptati sa platiti in rate sa aveti grija ca in contractul pe care il veti semna sa nu fie trecute si ceva dobanzi – si sa va treziti ca platiti, in final, mai mult decat datorati azi!
Bafta si inspiratie...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excutare silita vasilee vasilee Buna ziua as avea o intrebare am avut si eu un credit de nevoi personale de la banca asta a fost din 2006 acum 11 ani timp de cateva luni lam platit dupa care ... (vezi toată discuția)
Executarea silita mimibuzea mimibuzea buna ziua stimati prieteni,sunt tare speriata de urmatoarea problema;in anul 2006 am facut un credit la bcr pe care timp de un an de zile am fost cu ratele la ... (vezi toată discuția)
Recuperare o parte din bani de la fostul sot simina_28 simina_28 Buna seara.Am facut si eu un credit la o banca (noiembrie 2005) in valoare de 2400 lei.Am platit o din el si pe urma nu am mai putut sa platesc.Am divortat iar ... (vezi toată discuția)