avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cine face ca mine,ca mine sa pateasca!!!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cine face ca mine,ca mine sa pateasca!!!

In urma cu 2 ani am cumparat o motocicleta,nu am dat inportanta actelor si a aparut problema,oprit in trafic ne avand actele la mine politistul a dat prin statie si a aflat ca al meu proprietar a decedat saracu si ca urmare am ramas fara numar de inmatriculare si talon /eram aproape si m-a trimis sa il aduc/. Am fost cu mostenitorul la notar sa i-mi dea procura dar notarul nu a vrut sa se bage caci acesta nu facuse succesiunea,si nu a acceptat decat sa faca tipului o declaratie pe propria raspundere ca stie de vanzare si ca e deacord sa il reprezint la politie cat si la primaria lui pentru a o radia. Nu am putut recupera nimic de la politie , acolo mi sa sugerat doua variante ,viu cu mostenitorul si cu procura sau sa incep perfectarea actelor ,lucru posibil pana la fiscal deoarece ca sa o poata radia el trebuie mai intai sa faca succesiunea sa achite toate datoriile la fisc ,lucru inposibil caci este somer. Oare ce am de facut ca sa o pot inscrie? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 02:02, 9 Iunie 2012
Daca doriti sa inmatricula motocicleta va revine dreptul sa staruiti pe langa mostenitor sa demareze procedura dezbaterii succesiunii,astfel incat sa devina proprietar
Se poate face succesiune partiala numai pentru motocicleta ?
Da, se poate dezbate succesiunea doar pt acel bun, problema v-a fi cand v-a solicita certificat fiscal acesta v-a trebui sa aibe toate datoriile achitate la zi. Pt succesiune se poate elibera si cu datorii, dar pe urma pt certificatul fiscal auto, trebuie sa achite tot, fiind somer...#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto administratia fiscala dcorin dcorin Buna ziua. Stie cineva cum trebuie procedat pentru a radia de la fisc si apoi de la polite un autocamion tinind cont de urmatoarea situate: 1.Am dobindit ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu masina tatalui decedat. Robert_Avramescu Robert_Avramescu Masina este inscrisa pe numele tatalui meu care a decedat. In acte el este proprietar. Eu sunt unicul fiu. Mama traieste. Pot circula legal cu masina? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Impozit pt mijloc de transport-persoana decedata ContSters280284 ContSters280284 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce pot face in urmatoarea situatie: tatal meu a decedat acum 4 ani. In primele luni dupa deces am dezbatut succesiunea in urma ... (vezi toată discuția)