avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Exista posibilitatea inchiderii automate a unui s.r.l. ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Exista posibilitatea inchiderii automate a unui s.r.l. prin lipsa de activitate?

In noiembrie 2003 am infiintat o firma care a functionat efectiv pana in 2008, iar de la apariatia impozitului forfetar n-am mai facut absolut nimic pe firma. Intelesesem ca firmele care n-au activitate vor fi inchise automat. M-am uitat si am vazut ca sunt datorii care cresc de la un an la altul, neavand nici un fel de activitate. Este posibil asa ceva? Stie cineva ceva despre asta? Sau trebuie sa o inchid? Sau cum sa fac?
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 11:01, 29 Mai 2012
sau creditorul va cere insolventa, lichidare [ link extern ] /

sau prescriptia daca firma nu are bunuri nu au cum sa recupereze prejudiciul.daca nu ai activitate de unde sa platesti?
Ultima modificare: Marți, 29 Mai 2012
olden, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuzionarea companiilor darkman darkman Buna ziua, Detin doua firme, dar una dintre ele nu are o activitate atat de infloritoare incat sa imi permit cotabilul si forfetarul. M-am interesat sa o ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate nelunelu68 nelunelu68 am o societate comerciala infiintata in ianuarie 2011 si nu am avut nici o activitate daca as dori sa o inchid ce demersuri trebuie sa fac (vezi toată discuția)
Închidere firmă. care sunt etapele? PopCristi PopCristi Buna ziua Imi puteti spune care sunt pasi pentru a inchide o firma? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)